Càritas organitza una jornada de portes obertes del banc d'aliments

20140424-122946.jpg

Del 21 al 26 d’abril, campanya de recollida de sucre.

[Ajuntament] Càritas Esplugues celebrarà una jornada de portes obertes del seu banc d’aliments el diumenge 27 d’abril. Entre les 11 i les 14 hores, l’entitat convida la ciutadania a conèixer de primerà mà el nou local, inaugurat recentment, habilitat al convent de Montsió (carrer de l’Església, 82).

Recollida de sucre

D’altra banda, Càritas ha organitzar una campanya de recollida de sucre, que es desenvoluparà la setmana del 21 al 26 d’abril i es centralitzarà a la botiga Sastrinyols (carrer de Laureà Miró, 209-211). Les persones interessades a col·laborar-hi poden fer les seves aportacions de sucre de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16.30 a 20 hores, i el dissabte, de 10 a 13.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.