joquinesEls Reis Mags ja estan preparats per començar el viatge cap a les nostres terres i repartir regals per als infants. Malauradament, no sempre tenen temps de recollir obsequis per a tots els nens i nenes. Com cada any, la campanya Joguines per a tots els infants intentarà que cap es quedi sense regal, especialment els nens i nenes de famílies amb pocs recursos. Estigueu atents, però, perquè enguany la recollida de joguines es farà abans que en edicions passades.

Per aquest motiu, l’Ajuntament i diferents entitats d’Esplugues us demanen la vostra col·laboració durant aquestes dates. Totes les persones interessades a donar un cop de mà als Reis Mags podran portar joguines noves, per a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys, del 20 al 31 de desembre als diferents punts de recollida que s’han habilitat a la ciutat.

El lliurament de les joguines a les famílies es farà el dia 4 de gener, de 12 a 15 h, a l’Edifici Puig Coca.

Punts de recollida

– Esplugues Televisió: Jacint Verdaguer, 7. De dilluns a dijous, de 10 a 14 i de 17 a 21 h, i divendres, de 10 a 14 h.

– Creu Roja d’Esplugues: Severo Ochoa, 14. De dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 18 h.

– Sastrinyols (Fundació Santa Magdalena): Laureà Miró, 209. De dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

– Centre Municipal Puig Coca: Petit Parc de l’Amistat, s/n. De dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

– Centre Cultural L’Avenç: Àngel Guimerà. De dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

– Centre sociocultural Molí: Verge de la Mercè, 1. De dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

Entitats col·laboradores: Creu Roja d’Esplugues, Esplai Espurnes, Esplugues Televisió, Sastrinyols (Fundació Santa Magdalena), Rotary Club, Unió de Botiguers i Comerciants d´Esplugues, L’Avenç i Nestlé. [www.esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.