20130220-143250.jpg

Benvolguts pares i mares,

com ja sabreu alguns de vosaltres pel Ricard, el proper dissabte 9 de març es farà una caminada solidària per Collserola, per a recaptar fons contra la leucèmia i en record de la nostre filla i companya vostra, l’Alèxia.

L’activitat la hem organitzat nosaltres, la família, en coordinació amb l’Obra Social de l’hospital de Sant Joan de Déu i amb el recolzament de la UEC de Gràcia, entitat excursionista a la pertanya l’Alèxia, i a la que havien anat també abans els seus germans Mar i Pau.

La idea és fer quelcom del que li agradava a l’Alèxia, que és passar una bona estona junts, caminant a la natura i a la vegada fer una aportació solidària, per ajudar a que nois i noies com ella, que lluiten contra la malaltia, se’n puguin sortir cada vegada més.

Al Villena ja hem informat del esdeveniment, però igualment us volem fer arribar directament la comunicació, i explicar-vos el sentit i la intenció del acte.

L’Alèxia no va perdre mai el contacte amb l’escola ni amb les seves companyes i companys del Villena al llarg de la seva malaltia. Malgrat estar ingressada llargues setmanes, volia estudiar, seguir el curs, i de fet el 2008 ho va aprovar amb notes excel·lents. L’escola va ser sempre per ella un referent on agafar-se i seguir portant dintre de tot una vida normal, lligada al present i als seus amics i amigues.

L’Alèxia va estar ingressada la major part de la malaltia a Sant Joan de Déu, on va ser tractada sempre amb molt d’amor i professionalitat, ens vam sentir sempre molt recolzats i estimats a l’hospital en aquells moments tan difícils.

Ara volem tornar una mica del que ens van oferir llavors, organitzant aquesta caminada i donant el que recaptem aquest dia al grup de recerca del Càncer del Desenvolupament liderat per la doctora Mireia Camós, que coordina els projectes de recerca de la Fundació de Sant Joan de Déu relacionats amb la leucèmia i altre malalties hematològiques.

Malgrat la tristesa, hem de tirar endavant, lluitar i viure, tal i com li agradava a l’Alèxia, que mai va donar la seva batalla per perduda.

Teniu tota la informació de l’acte al blog de la caminada: inscripcions, finalitat, recorregut, etc. El punt de sortida és a la cruïlla de Avinguda dels Traginers amb el carrer Josep Anguera i Sala, a dos minuts a peu del Villena.

L’adreça del blog es la següent: http://nodeixisdecaminar.wordpress.com/

Per participar a la caminada s’ha de fer la inscripció pel blog (a la pestanya de inscripcions) i fer una petita aportació a un compte de La Caixa que s’indica al blog. També podeu demanar unes bosses que farem de record en el mateix formulari d’inscripció.

Ens agradaria poder veure-us aquest dia, als que vulgueu i pugueu venir, per caminar junts contra la leucèmia i en record de l’Alèxia.

Ens agradaria que hi pogués participar molta gent, però ens fa especial il·lusió que la gent del entorn del Villena i les persones que van conèixer a l’Alèxia, vinguessin a caminar amb nosaltres aquest dia. Per nosaltres és també l’ocasió de fer una activitat oberta i amb sentit, solidària, dins de l’esperit del Villena i de com era la nostra filla.

També us estaríem agraïts si féssiu difusió de la caminada al vostre entorn proper, pares i mares del Villena, familiars, amics, etc, quants més siguem aquest dia molt millor.

Gràcies per tot i fins aviat,

Albert Schoenenberger i Carme Martorell (pares de l’Alèxia)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.