BEGUDES AMB HISTÒRIA: BEGUDES AMB COMPONENT EMOCIONAL CATALÀ; Arriben a Esplugues els productes compromesos amb el nostre país i la seva historia, distribuïts per  www.simbolscatalans.cat. #esplugues

(null)

[Publicitat] Els catalans som persones compromeses amb el nostre país i la seva historia, que volem fer un pas més enllà de l’estructura actual de país, que creiem que el futur de Catalunya passa per que les empreses i els treballadors, però també el consumidors, empentin el país per que vagi endavant, desafiant totes les adversitats que sempre han acompanyat l’esdevenir d’aquesta nació.

Hi ha moltes maneres de construir aquesta nova realitat que nosaltres desitgem.

Nosaltres apostem decididament per la qualitat, la modernitat i els productes de proximitat. En un món globalitzat el factor local és decisiu: saber d’on ve allò que menges i tenir al davant un interlocutor que et pugui respondre les preguntes relacionades amb el producte que vols comprar.

(null)

De la mà de l’empresa SIMBOLS CATALANS, ubicada en Esplugues de Llobregat, arriben els productes XECNA, productes de màxima qualitat, etiquetats en la nostra llengua i que introdueixen elements de la història de Catalunya de manera natural. Una manera de promoure la identitat des del lloc central on es reuneix la família i amics: la taula”.

(null)

Disposem de una amplia gama de begudes, des de el Whisky “Jaume I”, la ratafia “Pau Claris”, cava “Sant Jordi”, licor d’avellanes “, moscatell “General Moragues”, cervesa de diferents tipus, la beguda energètica “Desperta ferro” i un llarg etc…, per que tothom trobi la beguda que mes l’agradi.

(null)

La rebuda d’aquest producte ha sigut molt favorable per part de molts comerciants sensibilitzats. I ha estat a partir d’aquí que la pròpia clientela ens demanen altres productes de caire similar pel que fa al component emocional català.

Clar i català! –deien, i així ho em fet.
WWW.SIMBOLSCATALANS.CAT

Contacte:
info@simbolscatalans.cat
Telf.: 93 514 80 77 (Sr.Pere).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.