Avui la planta de Cobega a Esplugues inicia parades en la producció, per protestar contra l’ERE a Coca-Cola

codega

Les aturades s’efectuaran avui i els propers  6, 11 i 13 de febrer i afectaran a cinc factories catalanes de Cobega situades, a més de la d’Esplugues de Llobregat, a Martorelles (Barcelona), Tarragona, Lleida i Girona

En un comunicat, CCOO explica que aquestes mesures es duen a terme per rebutjar l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) a la planta de Fuenlabrada (Madrid).

El sindicat considera que l’expedient presentat per la multinacional és “il·legal”, per la qual cosa ha interposat una denúncia per exigir la seva nul·litat davant la Direcció general d’Ocupació i la Inspecció de Treball.

20140124115134-2014-01-24-ere-cocacola

L’ERE presentat per Coca-cola Iberian Partners suposarà el tancament de quatre plantes, una d’elles a Fuenlabrada, i afectarà a 1.250 persones.

L’empresa Cobega, única envasadora i distribuïdora de Coca-cola a Espanya, té la seva seu corporativa a Esplugues, on hi treballen 250 persones.

Font: http://www.elbaix.cat/2014/02/04/avui-la-planta-de-cobega-a-esplugues-inicia-parades-en-la-produccio-per-protestar-contra-lere-a-coca-cola/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.