L’Ajuntament, des del CIRD Vil·la Pepita i l’Espai Jove Remolí, impulsa aquest projecte, que té com a objectiu promoure l’intercanvi de serveis entre la ciutadania.

T’ajudo, m’ajudes és el lema que resumeix els principis que han inspirat el naixement del Banc del Temps d’Esplugues. Amb la voluntat de fomentar la col·laboració entre els veïns i veïnes i promoure l’intercanvi de temps i serveis entre la ciutadania, l’Ajuntament –des del Centre de d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Vil·la Pepita i l’Espai Jove Remo- lí– i l’alumnat de segon cicle superior d’Animació Sociocultural de l’Institut Severo Ochoa d’Esplugues han liderat aquest projecte, que arrancarà oficialment el pròxim 15 de març amb la presentació al públic de la proposta.

“El Banc del Temps vol ser una gran experiència compartida per tota la nostra ciutat, una iniciativa útil i solidària, que pensem que pot complir un paper especialment important en la situació actual de crisi i retallades que estem vivint”, expliquen els alumnes del Severo Ochoa, que, com a part de les seves pràctiques educatives, col·laboraran amb el con- sistori en la gestió d’aquest programa.

Amb aquesta aspiració, el dijous 15, els promotors del Banc del Temps d’Esplugues oferiran una xerrada informativa sobre el projecte, a les 19 hores, al Casal de Cultura Robert Brillas. L’acte està obert a la ciutadania en general, tot i que s’ha convidat de manera expressa a les entitats de la ciutat, amb les quals l’alumnat del Severo Ochoa ja han iniciat una ronda prèvia de contactes per avançar-los els detalls de la iniciativa.

El Banc del Temps consisteix a oferir i rebre serveis, utilitzant el temps com a eina d’intercanvi. Per contribuir a la consoli- dació de la iniciativa entre la ciutadania d’Esplugues, l’organització també té previst programar tallers i diferents activitats per afavorir el coneixement interpersonal entre els veïns i veines de la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.