Aquest cap de setmana se celebra a Esplugues el Dia d’Andalusia amb diversos actes que comencen divendres 26 al Saló de Plens de l’Ajuntament a les 21 hores amb l’elecció de l’Andalús de l’Any, seguida d’un vi d’honor al Casal de Cultura Robert Brillas (22 h).

Com a novetat, aquest any les activitats i actuacions que organitzen el Centro Cultural Andaluz Plaza Macael i la Asociación Cultural Andaluza de Esplugues (ACAE) s’han centralitzat dissabte 27 a la plaça Catalunya. Allà s’hi farà la sardinada popular (10.30 h), hi haurà actuació dels quadres de ball, coros i cançó espanyola (11 h) i després s’hi repartiran les migas populars (13.30 h). Al vespre, a l’escenari de la plaça Catalunya, hi actuarà un quadre de ball de cada entitat (20 h) i el grup de sevillanes Brisas (20.30 h).

Diumenge 28 al migdia se celebrarà l’ofrena floral al monument de Blas Infante (12 h), a la plaça del mateix nom, i a continuació es farà l’elecció de l’Andalús d’Esplugues (12.30 h) a l’Edifici Molí, amb un vi d’honor (13 h).

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.