Resultat d'imatges de luces de navidad

L’Ajuntament assumeix el cost íntegre dels guarniments, que lluiran en 56 carrers.

Els eixos comercials d’Esplugues lluiran els tradicionals ornaments nadalencs a partir de la tarda de divendres 1 de desembre, en què tindrà lloc l’acte públic d’encesa a la plaça Santa Magdalena (a les 18.30 hores), amb cantada de nadales i xocolatada infantil. En 56 carrers de diversos barris en els quals la vida comercial juga un paper protagonista s’encendran 188 arcs i es decoraran amb llums 114 arbres fins al dia de Reis per animar la ciutadania a gaudir de les festes i a efectuar les seves compres habituals d’aquestes dates sense sortir d’Esplugues.

Aquest any, l’Ajuntament ha assumit el cost íntegre de les llums: adquisició dels elements (23.139 euros), muntatge i desmuntatge (uns 59.000 euros) i consum. En els últims anys, la Unió de Botiguers d’Esplugues havia gestionat el lloguer dels ornaments, per a això rebia una subvenció municipal. Ara, la gestió la porta a terme l’Ajuntament, tot i que l’elecció de les llums es va realitzar conjuntament amb associacions de comerciants (Unió de Botiguers, Xarxa de Dones Emprenedores i Associació Comerç Can Vidalet) i de veïns (Centre, La Plana-Montesa, El Gall, Can Clota i Can Vidalet).

Concurs dels comerciants

D’altra banda, el comerç local uneix esforços per promocionar-se durant aquestes dates. Així, l’Associació Comerç Can Vidalet durà terme de l’1 al 30 de desembre l’Operació Galets, un concurs per a clients que consisteix a endevinar el nombre exacte de galets que cada comerç col·loca en un recipient. En diversos barris hi haurà activitats familiars de dinamització.

Font: www.esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.