Acte commemoració Lluís Companys a #Esplugues

20131014-112534.jpg

El dia 15 d’octubre es realitzen actes i ofrenes florals arreu del país per tal de memorar el 73è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, President de la Generalitat de Catalunya.

Des d’Esquerra Republicana d’Esplugues convoquem a un acte d’homenatge a la figura del President Companys a tota la militància, simpatitzants i a tothom qui vulgui participar-hi. L’acte serà el proper dimarts 15 d’octubre a les 20.30 h al Parc 11 de setembre, davant la placa commemorativa de Lluís Companys.

Lluís Companys President – L’home i la pàtria

Parc 11 de setembre d’Esplugues
15 d’octubre a les 20.30 h

Lectura d’un text poètic
Ofrena floral
Cant dels Segadors

També informem que enguany, i també en motiu de la mateixa efemèride, la Biblioteca Central Pare Miquel d’Esplugues ha organitzat una lectura poètica a les 18 h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.