El camp permetrà a joves i infants del barri practicar esport i organitzar tornejos.

Resultat d'imatges de fundacion cruyff

24 d’octubre del 2017

Estimular el desenvolupament dels infants a través de l’esport. Aquest és l’objectiu de la Fundació Johan Cruyff, que el 23 d’octubre va signar un conveni amb l’Ajuntament per la construcció del Cruyff Court Esplugues al parc de Can Vidalet, és a dir, la creació d’un camp de futbol a l’aire lliure de gespa artificial (de 30 x 20 metres) sobre la superfície de l’actual pista poliesportiva ubicada a la cantonada entre els carrers Molí i Laureà Miró.

Es tracta de la instal·lació número 233 d’un projecte social i educatiuque ja té presència a 20 països d’arreu del món, que té com a objectiu estimular la població jove i infantil a practicar més esport i fomentar les activitats saludables, la socialització i els valors educatius de l’esport com el respecte a les normes o el treball en equip.

Accés gratuït

L’accés a les noves instal·lacions i les activitats esportives i de lleure seran gratuïtes i tindran com a destinataris a joves del barri. Hi haurà, per exemple, un programa comunitari que ajudarà a aquest col·lectiu a organitzar el campionat Cruyff Courts 6 contra 6, en què participen escolars de 10 a 12 anys de les poblacions on hi ha instal·lat un Cruyff Court. També és previst realitzar un esdeveniment de futbol per a joves amb diversitat funcional.

El pressupost estimat de l’actuació és d’uns 96.000 €, dels quals l’Ajuntament assumirà un màxim de 30.000 €. Un cop construïdes, les instal·lacions seran cedides a l’Ajuntament d’Esplugues. Les obres de l’equipament està previst que finalitzin a finals de novembre.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.