darts

El 7è Open del DESTÍ WINMAU 2016 es celebrarà a la seu de l’Esplugues Club de Dards el 28 de Maig a les 16h..

El Destí Winmau és la competició en format rànquing on quatre esportistes guanyaran un accèssit per a poder participar al Mundial de Mestres Darders 2016 (el Winmau World Masters 2016) que es celebra aquest any a Londres, una de les competicions més importants del calendari mundial, amb opció de poder disputar també el Play-off pel Mundial de Dards de Lakeside (1).

Aquesta competició està oberta a tots els esportistes, tenint en compte que tots aquells esportistes que no estiguin federats a travès d’un club, hauran de fer-se la fitxa independent per poder gaudir d’aquesta competició que organitzada per la Federació Catalana de Dards.
7è OPEN del DESTÍ WINMAU 2016 de la FCD
Día: Dissabte, 28 de Maig de 2016
Inici de la competició: a les 16:00 hores
Club: Esplugues CD
Localització: ACAE (Asociación Cultural Andaluza de Esplugues de Llobregat) – c/ Josep Anselm Clavè, 90 –
08950 Esplugues de Llobregat
Font:http://www.dardscatalunya.cat/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.