24 de juliol: La V baixa a #Esplugues

20140704-224304-81784039.jpg
Benvolguts/des,

Com segurament ja sabeu, l’Assemblea Nacional Catalana impulsa, per a aquest proper 11 de setembre, una gran V baixa que partirà de la plaça de les Glòries i s’escamparà per la Diagonal i la Gran Via de Barcelona. L’objectiu ja el coneixeu: ARA ÉS L’HORA. VOTAREM EL 9N

A Esplugues de Llobregat farem la nostra pròpia V baixa el proper 24 de juliol, a les 20h al Parc Pou d’en Fèlix. L’acte anirà seguit d’un sopar, música i ball.

Us demanem la vostra participació el 24 de juliol en la construcció d’aquesta V baixa. Us demanem que hi participeu, ja sigui a títol personal o com a entitat o organització. Estaríem molt contents que, a més, ens poguéssiu fer una mostra de lluïment si és que sou un Esbart, una entitat de cultura popular, un grup de danses, de ball, castellers, geganters… Tothom hi té cabuda i tothom serà benvingut.

Si voleu participar-hi a nivell d’entitat, colla o agrupació, poseu-vos en contacte amb nosaltres en aquest mateix correu esplugues@assemblea.cat

Gràcies per la vostra col·laboració,

Jaume Marfany Roger Recasens
Vicepresident ANC Corrdinador ANC Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.