19è Reviure OSSA Acció "Dia de la Moto Activa d’Esplugues"

  

L’èxit de participació, de públic i d’ambient de bon trial de las darreres edicions del Dia de la Moto Activa d’Esplugues i Reviure Ossa Acció, que aquests últims anys ho estem celebrant en el preciós bosquet de darrere l’ajuntament, situat ben bé enmig d’Esplugues, ens anima a convidar-vos novament a la 19a edició, el proper 28 d’octubre.

Tot l’equip del Grup Ossa Acció, del Moto club Esplugues amb el recolzament de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i de les empreses col·laboradores, estem treballant per què tant els més joves, como els que ja no ho som tant, trobem un entorn, on el públic, els pilots, les motos, les zones de trial i el tot el color de les cintes i els cartells facin d’aquesta trobada motorista un dia màgic i inoblidable.

En aquesta trobada, com ja és tradició, podrem gaudir de la exposició de las motos clàssiques dels participants, on podrem veure motos de la marca OSSA i d’altres marques de trial meticulosament restaurades.

Per promocionar el trial ecològic hem convidat a les empreses que estan desenvolupant motos de trial amb motors elèctrics i farem una crida al jovent per què vinguin, les provin i gaudeixin del trial. Es preveuen unes zones específiques per els pilots novells que vulguin practicar trial amb aquestes revolucionaries motocicletes.

Novament l’empresa OSSA, que desenvolupa les motos actuals, vol col·laborar en aquesta diada de forma presencial amb els nous models i amb material de regal pels participants i organització.

El Grup Ossa Acció està en converses amb tres grans pilots de trial dels anys 80, corredors de les tres grans marques catalanes: Bultaco, Montesa i Ossa, per enfrontar-los a mans d’una OSSA TR80.

Si esteu interessats en participar en aquesta nova edició del Reviure Ossa podeu posar-vos en contacte amb l’Eliseo Balada, que us donarà més detalles d’aquesta nova trobada trialera.

Us esperem a tots el 28 d’octubre a Esplugues de Llobregat, Moto Club Esplugues.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.