15è Festival de Dansa d'#Esplugues

20140404-101241.jpg

El proper dissabte 17 de maig tindrà lloc una nova edició del Festival de Dansa d’Esplugues, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. Concretament serà la 15a d’aquest certamen inaugurat l’any 2000 i on l’Esbart Vila d’Esplugues organitza una tarda de dansa tradicional i de creació, juntament amb d’altres esbarts convidats.

En aquesta ocasió seran els esbarts Guadí i Joventut Nostra, tots dos de Barcelona. El programa de danses serà espectacular i s’hi podran veure diverses estrenes per part del grup d’Esplugues.

Una d’elles i potser la més esperada, serà MARINA. Es tracta d’una coreografia molt enèrgica, alegre i engrescadora que es va composar a mitjans s. XX per a l’òpera que du el mateix nom i obra del Mestre Arrieta, amb coreografia d’Albert Sans i en la que els mariners d’un poble dansen tot vestits amb robes del seu ofici. Tampoc faltarà el BALL DE GITANES (veure foto adjunta) que es va estrenar la passada Diada de Catalunya i que tant ha agradat en totes les seves representacions que s’han fet, tan dins com fora d’Esplugues.

Les actuacions començaran a les 19’00h a la pista vermella del Parc Pou d’En Fèlix (en cas de mal temps, a la pista coberta del mateix parc).

A les 20’30h, hi haurà una ballada popular de la dansa tradicional d’Esplugues, el Ball del Babau i que serà oberta a la participació de tothom, públic inclòs.

Una tarda dedicada a la dansa, amb la participació de prop de 50 ballarins que esperem faran les delícies del públic assistent.

Altres ballades del grup pel mes de maig:

Diumenge 11 de maig: Fira d’Entitats d’Esplugues
Stand i ballades de les diferents seccions
Rambla Verge del Carme, s/n
Esplugues
De 11’00 a 20’00h.

Diumenge 18 de maig: Ballada a l’Aplec d’Esbarts Dansaires a Montserrat
Totes les seccions
Plaça del Monestir
Montserrat
10’00h Dansa de l’Ofrena
12’00h Ballada conjunta dels esbarts participants

Com sempre, tota la informació a :

esbartesplugues.blogspot.com i a les xarxes socials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.