Sessions informatives sobre les Bases reguladores de subvencions per a l'any 2013

Sessions informatives sobre les Bases reguladores de subvencions per a l'any 2013

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convocat dues sessions informatives, adreçades a les entitats de la ciutat, per explicar les modificacions més rellevants que s’han introduït en les Bases reguladores de les subvencions per a l’any 2013, especialment les que afecten a les normes i procediments d’atorgament de les ajudes.

Les sessions tindran lloc en la Sala Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas (c. Àngel Guimerà, 38), el dimarts 27, a les 18 hores, i el dimecres 28, a les 19.30 hores.

Durant les sessions també es facilitarà a les entitats informació sobre els requeriments i característiques que ha de complir la documentació justificativa que cal presentar.

Les persones interessades a assistir-hi han de comunicar-ho als tècnics interlocutors habituals o a Participació Ciutadana (cbarroso@esplugues.cat) i indicar el dia escollit. [esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.