Les Corals Musicorum ens presenten “Viu i sigues feliç !!”, amb suites de Mary Poppins, La Sireneta i el Rei LleóEls Amics de la Música comencem les activitats d’aquest 2017 amb un altre Concert Familiar que farem dues vegades: el dia 15 de gener (diumenge) al Centre Cultural La Bòbila i el dia 29 de gener (també diumenge) al Centre Cultural L’Avenç, tots dos a les 6 de la tarda.
Les Corals Musicorum ens presenten “Viu i sigues feliç !!”, amb suites de Mary Poppins, La Sireneta i el Rei Lleó. Amb Sònia Gatell dirigint i Adrià Aguilera al piano.

Adjuntem el cartell de La Bòbila. També us farem arribar el cartell de l’Avenç en apropar-se la data.

En el nostre portal a internet hi teniu tots els detalls i també hi podeu veure tota la programació per aquest any 2017:

Inici

Bon Any Musical 2017!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.