La Policia Local intensifica la vigilància sobre l'incivisme de propietaris de gossos

Aquest mes d’octubre es durà a terme una nova edició de la campanya de civisme ‘Operació Can’.

La Policia Local durà a terme durant el mes d’octubre una nova edició de la campanya de civisme Operació Can, orientada a controlar i denunciar les infraccions associades amb la tinença d’animals de companyia.

Sobre el global de denúncies per contravenir l’Ordenança municipal de convivència, aquestes infraccions són les més habituals després de les de consum d’alcohol i activitats il·legals en via pública. En els últims 12 mesos s’han imposat 88 denúncies, 10 d’elles durant l’Operació Can del passat mes d’abril.

«Tot i que la gran majoria de propietaris són respectuosos, sol·licitem la col·laboració ciutadana per tallar aquestes conductes incíviques que tan greument atempten contra la salubritat i la higiene de l’espai públic», afirma el director de la Policia, Juan Antonio González Leyva.

Font: http://elfar.cat/not/11969/la-policia-intensifica-la-vigilancia-sobre-l-incivisme-de-propietaris-de-gossos/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.