Governabilitat intel·liGENT. @AlbertComelles @CiUesplugues #Esplugues La ciutadania s’ha manifestat a les urnes el 24 de maig de manera molt plural. Passem a ser 8 les formacions polítiques a l’ajuntament. Creiem que cal reflectir aquesta pluralitat al Govern de la ciutat, tot garantint una Governabilitat estable i eficaç. Atenent les necessitats socials i les estratègies de desenvolupament econòmic per treure de l’atur les 2.900 persones que ho pateixen a Esplugues.

És per això que hem decidit d’entrar a Govern quan se’ns ha proposat, després d’analitzar totes les opcions possibles i d’arribar a un pacte programàtic que ens comprometem a implementar. De manera no excloent amb altres forces polítiques. Entrem a Govern, doncs, de manera decidida, amb responsabilitats i compromís vers la resta de membres del Govern, els ciutadans d’Esplugues, el teixit associatiu, el comerç i les empreses, generadors principals d’ocupació i benestar. I amb el compromís com a grup municipal de suport al Parlament i la Generalitat en la transició cap un nou Estat independent un cop sigui manifestada majoritàriament la voluntat de poble català.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.