Els castellers t'esperem per ser colla de vuit a ritme de mamb8. @Cargolins #Esplugues 
Hola!

Els castellers d’Esplugues estem a les portes de convertir-nos en la primera colla de vuit de la comarca. Per fer-ho hem de descarregar dos castells més de vuit.

Aquest divendres dia 10 de juliol farem un assaig especial obert a tothom per preparar les dues properes diades.

A les 20:00 h obrirem les portes de la Nau, a les 21:00 h començarem l’assaig, que durarà fins les 23:00 h. Assagem al carrer d’Àngel Guimerà, 191 (Esplugues).

Després de l’assaig els castellers convidarem a sopar i a un mojito a tothom qui ens hagi vingut a donar pit al nostre local i farem una mica de festa. Serà a la Closca, el nostre local social.

Les properes diades són aquest dissabte 11 de juliol a la plaça d’Osca de Sants a les 6 de la tarda, i per Santa Magdalena a Esplugues, el dia 19 a la plaça de l’Església al migdia.

Més informació a:

http://www.cargolins.cat/content/colla-de-8

Us hi esperem a tots!

Colla de Castellers d’Esplugues
Carrer Josep Argemí 49.
08950, Esplugues de Llobregat (Barcelona)
650 946 159
cargolins@cargolins.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.