Menú Cerrar

2a. Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat a #Esplugues de Llobregat

image

Dissabte 12 de Març: 2a. Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat

Salutacions a tots i totes, aquest e-mail és per anunciar-vos que el pròxim 12 de març tindrem a Esplugues de Llobregat la 2a Trobada de les PAH’s del Baix Llobregat.

Tant a Esplugues com a tot el Baix Llobregat malauradament l’anomenada crisis ha fet estralls i provoca que diàriament persones estiguin en risc de ser desnonades o-malvisquin precàriament per tal de poder mantenir una llar a uns costos inassumibles.

Enfront a aquest drama la PAH lluita dia a dia per tal d’aconseguir que no i hagi més famílies que es quedin al carrer i que els que estan en situació de risc puguin cobrir les despeses de la llar al mateix temps que els de la seva vida diària(alimentació, electricitat…) .

Demanem que si us plau feu difusió de l’acte des de les vostres entitats i mitjans. I sobretot us emplacem a venir a la marxa en contra dels desnonaments a donar suport a la gent afectada.

L’acte en qüestió anirà de la següent manera:

– Inici cercavila: Rambla Verge de la Mercè (Can Vidalet, Esplugues de Llobregat)

Parada de metro: Can Vidalet

Hora: 9:30 h.

– Xerrada a càrrec d’ Irene Escorihuela de l’Institut DESC: Ens parlarà de la Llei Mordassa.

Al Centre Municipal Puig Coca (Petit parc de l’amistat Nº SN) Hora 12:15 h.

PS: Si utilitzeu facebook si us plau ajudeu-nos a fer difusió convident a les vostres amistats al següent acte: https://www.facebook.com/events/456896641165696/