@CiuEsplugues: Política intel·liGENT  #esplugues

IMG_5577.JPG
Alguns veïns ens heu comentat amb preocupació que molta gent va marxar de la plaça de Santa Magdalena abans del pregó de Festa Major per la cridòria d’altres veïns que voleu ajudar el col·lectiu “Ni Muts ni a la Gàbia”. Crec que escridassant així l’Alcaldessa i el regidor de Cultura es desincentiva la presència d’altres veïns que sí volen escoltar el pregó.

I és que la manera de fer del PSC Esplugues sembla sovint contrària a abordar els problemes i resoldre’ls. Potser prima en excés el desig de no aixecar rebuig en cap sector. A CiU Esplugues considerem en canvi, com sostenia l’humanista Erich Fromm al llibre “L’art d’estimar” (1956), que el conflicte és bo quan es planteja per clarificar les diferències d’opinió, sense fer retrets que ens apartin del tema de fons.

Ara que el Parlament de Catalunya ha aprovat una llei de consultes per fer més Europees les relacions entre la gent i els seus representants polítics, faig memòria d’un altre llibre del mateix autor. A “La por a la llibertat” (1941) denunciava que una manera d’eludir l’opinió de la gent és dir-nos que els problemes són massa complexos perquè algú pugui copsar-los. Què bé ho deia Joan Fuster: “la política la fas o te la fan!”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.