XXIV Jornades Micològiques aquest cap de setmana  al Casal de Cultura Robert Brillas

XXIV Jornades Micològiques aquest cap de setmana  al Casal de Cultura Robert BrillasUn dels actes que se celebren a Esplugues amb més projecció fora de les nostres fronteres són les Jornades Micològiques Internacionals, organitzades per l’Associació Amics de la Micologia d’Esplugues (AAME), que enguany arriben a la seva edició número 24. Experts vinguts de tota Espanya i d’altres països d’Europa es donen cita a la nostra ciutat cada dos anys. Diumenge passat, 21 d’octubre, els participants en aquesta edició van viatjar a Sant Feliu de Pallarols, a la comarca de la Garrotxa, on les 27 persones que formen el comitè científic han dut a terme durant la setmana la recol·lecció, estudi i classificació de les espècies de bolets de la zona.

El resultat del treball d’aquest comitè podrà consultar-se a la XXXIV Exposició de Bolets. La mostra, que és una síntesi de la voluntat divulgativa i del rigor científic de les jornades, es podrà visitar a partir de dissabte 27, a les 10 h, i fins a diumenge 28, a les 14 h, al Casal de Cultura Robert Brillas.

A més, Massimo Candusso impartirà un curs d’iniciació a la micologia del dilluns 29 al dimecres 31. El primer dia s’ensenyarà a distingir els bolets comestibles dels tòxics, mitjançant mostres aportades per l’AAME, fotografies i exemplars portats pels participants que ho desitgin. Les següents classes seran una introducció a l’estudi científic dels fongs, en què s’explicarà l’ús correcte del microscopi i com tractar els exemplars per poder treballar amb ells. [esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.