@Rotary Club i Fundació Casal dels Avis col·laboren amb l’Ajuntament en la promoció del lloguer social. #esplugues

20140724-092141-33701027.jpg

L’Ajuntament d’Esplugues ha signat dos convenis de col·laboració amb el Rotary Club i la Fundació Casal dels Avis per promoure el lloguer social a la ciutat i posar a disposició de les famílies en situació de precarietat social i econòmica habitatges a un preu molt assequible.

Per una banda, el Rotary Club treballarà en la creació d’una borsa de pisos de lloguer de baix cost (entre els 300 i els 350 euros mensuals) destinats a les persones que es derivin des dels serveis socials municipals. Es tracta d’habitatges cedits per particulars o immobiliàries el preu dels quals s’adaptarà a la capacitat econòmica de les famílies.

Pel que fa a l’acord amb la Fundació Casal dels Avis, aquesta entitat cedeix tres pisos de la seva propietat també perquè es lloguin a famílies amb pocs recursos (les quotes mensuals no superaran en aquest cas els 200 euros).

Els serveis socials bàsics de l’Ajuntament valoraran a les famílies susceptibles d’optar a aquesta borsa de pisos de lloguer social i en faran seguiment. A més, en cas de dificultats per al pagament de les quotes o els subministraments, cercaran possibles alternatives per a les famílies.

Aquesta borsa de pisos de lloguer social és un recurs de caràcter temporal per donar suport en moments complicats a aquelles famílies la situació de les quals es preveu que millori a mitjà termini.

Els presidents d’ambdues associacions, José Manuel Criado, del Rotary Club, i Ramón Gómez, de la Fundació Casal dels Avis, van signar amb l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, els convenis de col·laboració respectius. Díaz va agrair la implicació de les dues entitats en aquest projecte, «que té com a objectiu fonamental garantir a les famílies amb menys recursos un habitatge digne i, sobretot, oferir-los una ajuda bàsica mentre lluiten per millorar la seva situació».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.