[CiU] Les formacions del PSC i CiU han arribat a un preacord de governabilitat a Esplugues que, en primera instància, significarà el suport de CiU a la socialista Pilar Díaz per ser escollida alcaldessa de la ciutat el proper dissabte 13 de Juny.

Aquest preacord es desenvoluparà i concretarà en els propers dies per conformar un govern estable a la ciutat amb la participació de les dues formacions.

L’atenció a les persones i la despesa social, la recuperació econòmica, el comerç i l’ocupació, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, la programació de les inversions, l’eficiència econòmica municipal, la transparència, participació i bon govern, la convivència i els drets de ciutadania són els eixos de treball inicials que aquest acord contemplarà per desenvolupar a la propera legislatura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.