Pressupost intel·liGENT. #esplugues @ciuesplugues

IMG_1481.PNG
[CiU Esplugues] Fa un any vam explicar aquí els acords a Esplugues de CiU amb el PSC per votar sí al Pressupost del 2014. Eren tres: (1) Inversió social, (2) Impuls a l’economia productiva i (3) Transparència. Al darrer ple hem votat NO al pressupost del 2015 perquè l’equip de govern del PSC no ha complert dos d’aquells acords en l’àmbit de les despeses:

(1) No han volgut publicar el detall de totes les factures que paga l’Ajuntament. Els hem donat exemples ben propers, com Mataró o Gavà, on el nivell de detall i accessibilitat és especialment bo.

(2) No han convocat un Fòrum amb empresaris, sindicats i agents socials per decidir quines inversions productives són necessàries als polígons industrials. Ans al contrari, l’Alcaldessa va suspendre “sine die” el mes de juny el Consell de Ciutat, on es podria haver avançat al respecte.

A més a més, a CiU mantenim amb el PSC una diferència fonamental en l’àmbit dels ingressos, respecte les condicions que es posen a les empreses que es volen establir a Esplugues.

A CiU Esplugues pensem que és un deure dels governants fer partícips els ciutadans i els agents socials del pressupost i donar comptes de la seva execució.

El meu mòbil és 670890438 i estic a la vostra disposició.

Albert Comellas
Regidor Portaveu del Grup Municipal de CiU

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.