#Ple16N Ens farem sentir. @NoAlPlaCaufec #esplugues16N: Ens farem sentir

#Ple16N ‪18:30h‬ Ajuntament d’Esplugues

Web: noalplacaufec.info

Twitter:@NoAlPlaCaufec

Facebook:NOALPLACAUFEC

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Esplugues (PSC + Convergència) ha lapidat sistemàticament els intents de la Plataforma Popular contra el pla Caufec d’entrar a debat al Ple municipal totes les nostres propostes per replantejar el projecte urbanístic intentant fent servir les seves eines i les seves normes…

Igualment, l’alcaldessa Pilar Díaz —de la mà del seu tinent d’alcalde Eduard Sanz i el seu soci de govern, el 4t tinent d’alcalde Albert Comellas— censura de manera totalment il·lícita les signatures presentades demanant l’aturada cautelar del macro-projecte urbanístic que encimenta la zona de transició del Parc de Collserola que pertany a Esplugues… Han arribat a l’extrem de fer desaparèixer fulls sencers de signatures entrades a registre!!
Volem deixar clar que la seva burocràcia no silenciarà el nostre compromís amb aquesta lluita per salvar la falda de Collserola que resisteix des de fa més de 25 anys a l’especulació.

Parlem d’un projecte que hipoteca el futur de tota una generació i que condemna el model urbanístic de la comarca per relegar-nos a simples ciutats dormitori. Ja hem vist que aquestes destrueixen el teixit associatiu i qualsevol iniciativa de suport mutu i auto-organització (que s’ha demostrat que són la nostra única defensa davant les seves ànsies de poder i d’acumular beneficis, a qualsevol preu)…

Un projecte d’aquest tipus NO ES POT PACTAR I SIGNAR EN DESPATXOS A PORTA TANCADA!

Per aquests motius és molt important la participació en aquesta convocatòria… Els hi hem de deixar ben clar que el cop de porta a la participació ciutadana no farà resignar-nos ni quedar-nos a casa; la lluita continua.

‪EL 16 DE NOVEMBRE CONCENTREM-NOS DAVANT L’AJUNTAMENT!!!‬

‪PER DEIXAR EN EVIDÈNCIA LES SEVES CENSURES!!!‬

‪PER DEMOSTRAR QUE SOM 200 I MÉS!!!‬

‪PER DIR BEN CLAR QUE SI LA INSTITUCIÓ NO ENS DÓNA VEU, ENS FAREM SENTIR COM CALGUI!‬

Plataforma Popular contra el Pla Caufec-Porta BCN

Correu electrònic: ‪noalplacaufecportabcn@gmail.com‬

Telèfon de contacte: ‪696004411‬

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.