Obert el termini d'admissió de sol·licituds per a l'espai #Esplugues Coworking

IMG_5679.JPG

Aquest dilluns, 29 de setembre, s’obre el termini de presentació de sol·licituds per fer ús d’Esplugues Coworking, l’espai de coworking (cotreball) que l’Ajuntament d’Esplugues està habilitant a l’Edifici Molí. Els impresos de sol·licitud es poden trobar als Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC) Central i de Can Vidalet.

La posada en marxa d’aquest nou recurs –pensat per a emprenedors, autònoms, professionals i microempreses i amb una capacitat per a 16 coworkers– està prevista per a les pròximes setmanes. Mentrestant, les persones interessades en aquest servei poden demanar una reunió prèvia amb el Servei d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament per obtenir més informació sobre les característiques de l’espai de coworking, les condicions d’accés, el perfil dels usuaris, els preus i els horaris, trucant al telèfon 93 372 04 16 anys o escrivint a algun dels següents correus electrònics:

gfabra@esplugues.cat
serveiempresa@esplugues.cat.

L’espai de coworking és el resultat de la primera edició del Pressupost Participatiu. El projecte va ser l’elegit per la ciutadania per ser executat en 2014 amb un pressupost d’uns 150.000 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.