L'alcaldable de C’s, Laura Benito, aposta per “una administració local més transparent i propera als ciutadans”

 Esplugues de Llobregat, dimecres 15 d’abril del 2015. La candidata de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Laura Benito, ha defensat “un equilibri entre la potenciació i la reactivació de l’economia local i la creació d’ocupació amb les polítiques socials als veïns amb majors dificultats”. Durant l’acte de presentació de la candidatura de Benito i acompanyada pel diputat de C’s, Carlos Carrizosa, i els candidats número dos i tres respectivament, Julio Roldán i Javier Mederos, l’alcaldable de C’s ha apostat per “impulsar la transparència en les institucions i la participació ciutadana”.

Per la seva banda, Carrizosa ha defensat la necessitat de “treballar per millorar l’Estat del benestar mitjançant la millora dels serveis bàsics que es presten als ciutadans”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.