La rajola del 2021 de la col·lecció Pujol i Bausis, de temàtica floral

La peça es pot adquirir al Museu de Can Tinturé a partir del 28 de desembre

Com és habitual per aquestes dates, els Museus d’Esplugues han produït una nova rajola de reproducció de la col·lecció Pujol i Bausis. La peça es pot adquirir per 20 euros a la botiga del Museu Can Tinturé a partir de dimarts 28 de desembre.

La rajola d’aquest any és la que fa el número 19 de la col·lecció (que s’alterna cada any amb la de peces de volum). Reprodueix un model amb temàtica floral, de principis del segle XX, que té la particularitat que pot adaptar-se a altres peces de formes diferents (quadrangular, rectangular i triangular) i confluir en un mateix arrambador.

Aquest model, d’autoria desconeguda, es pot contemplar a l’arrambador del vestíbul d’entrada a l’edifici residencial situat al passatge del Cementeri, núm 1, del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, molt a prop de l’estació de metro Ernest Lluch.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.