INFORMACIÓ DE LA COMUNITAT VIRTUAL OCHENTER@S © 

La comunitat virtual OCHENTER@S © complirà 4 anys el proper 15 d’octubre i ho celebrarà amb la XIII edició de la seva coneguda NOCHE OCHENTERA ©

La comunitat virtual OCHENTER@S © va néixer a Esplugues de Llobregat la nit del dissabte 15 d’octubre de 2011 amb 50 amics de facebook d’aquesta zona del Baix Llobregat que varen crear un grup per compartir música de les dècades dels anys 70, 80 i 90. Avui aquest grup de facebook compta amb més de 10.430 membres de 4 continents, més d’un miler de seguidors en els seus 2 perfils de twitter @OCHENTERS i @Ochenteros1 i un programa de ràdio, “Viernes Ochenteros” de la mà de Eduardo Martín i Ramon Cervera que ja ha emès la seva primera temporada a Ona de Sants-Montjuïc (94.6 FM onadesants.cat i el seu podcast a iVOOX ‘OCHENTER@S’) a més d’una pàgina web.

Aquest 15 d’octubre també es celebra el III Aniversari de la web www.ochenteros.org que ha superat la difícil barrera de 1.100.000 visites en menys de 3 anys; fet destacable per tractar-se d’un fenòmen 100% amateur.

Per tot això, celebrarem el nostre IV Aniversari a L’Avenç d’Esplugues de Llobregat el proper 24 d’octubre amb la XIII NOCHE OCHENTERA ©

Ramon Cervera Maurel

Fundador-Administrador de OCHENTER@S 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.