[ICV esplugues] Gran tarda la de diumenge, centenars de persones van participar al Parc de la Solidaritat en la festa d’ICV a Esplugues que vam organitzar dins del marc de les eleccions municipals. Moltes famílies gaudint d’uns jocs originals i fets amb material reciclat, un globus aerostàtic, les crispetes de sempre i una botifarrada popular.

El nostre objectiu és treballar per i amb les persones, independentment del seu orígen i això vol dir ser d’esquerres o ser simplement persona. Una Esplugues integradora on tothom tingui les necessitats bàsiques cobertes i ningú en quedi al marge. Aquest és el nostre objectiu i treballem amb paraules, però sobretot amb fets, per fer-ho possible.

Els jocs van fer que pares i mares juguessin amb la mainada i tots s’ho passessin la mar de bé. El globus, que es va fer esperar degut a les condicions climatològiques, durant més de dues hores va fer pujar unes 125 persones, petits i grans perquè poguessin veure Esplugues des de l’aire. 

A més amb la crispetera que ens caracteritza i finalment un sopar a preu molt popular. Botifarres a la brasa del que en van menjar unes 200 persones. Tot això és possible perquè som un equip de gent compromesa i honesta que ens agrada treballar per a la ciutadania del nostre poble i a més gaudim fent-ho.

A més tot això passava mentre el Barça guanyava la lliga! I és un mèrit afegit. La quantitat de gent que no va venir perquè estava mirant el partit!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.