Aquest diumenge s’ha celebrat el Trial de Nens d’Esplugues de Llobregat, corresponent a la sisena prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens. Un total de 52 pilots s’han donat cita al parc situat sota el famós Pont d’Esplugues, on el Moto Club Esplugues ha treballat de valent per deixar en perfectes condicions les set zones de la prova. El Parc dels Torrents ha estat l’escenari d’una cursa de molta qualitat, on tots els pilots han suat de valent per aconseguir fer podi. El diumenge assolellat i calorós del Baix Llobregat, feia presagiar una cursa molt dura, sortosament però, la massa boscosa del Parc d’Esplugues ha fet que la prova s’hagi dut a terme sota una ombra agradable que ha frenat la calor. El nombrós públic que s’ha acostat a contemplar les joves perles del trial català ha quedat del tot impressionada amb les peripècies i equilibris dels més joves sobre les dues rodes. Pel que fa als resultats del dia, a la categoria Taronja s’ha imposat Nico Rodríguez, que ha completat una prova pràcticament perfecte, amb només tres punts de penalització. Pep Enric Mallafré ha sumat un punt més de penalització que Nico, i s’ha hagut de conformar amb una meritòria segona posició. Genís Forns ha completat el podi de la categoria Taronja. Pel que fa a la categoria Aleví, la victòria ha estat per Gerard Vilà que només ha fet un punt de penalització. Jordi Milà i Clara Casas han pujat al segon i tercer esglaó del podi, respectivament. Pau Teixidó s’ha imposat a la categoria Aleví+8, per davant de Frederic Guardiola i de Ramon Godino. Guardiola s’ha vist perjudicat per una primera volta on ha sumat sis punts de penalització que li han complicat molt la primera posició del podi. Pau Teixidó s’ha mostrat molt més regular durant les quatre voltes, i d’aquesta manera s’ha pogut alçar amb la victòria a Esplugues. La categoria Base ha tingut com a guanyador el pilot Max Roquet. En segona posició ha quedat Pau Dinarés i en tercera Luís Miguel Domínguez. Finalment, la categoria Promo ha estat cosa de Pau Martínez que ha completat les quatre voltes a les sis zones amb només vuit punts de penalització. Pol Mediña ha fet segona amb deu punts de penalització, i Joel Rovira ha completat el podi.
La cursa ha comptat amb la presència del president de la FCM, Josep Abad, qui no ha volgut perdre detall de l’evolució del futur del trial català. El mateix Josep Abad, acompanyat de Miquel Martínez, president de la Territorial de Barcelona, i Josep Maria Mañé, vicepresident de la FCM, i com representant del Moto Club Esplugues i del Ajuntament en Xavier Ribó, han estat els encarregats de lliurar els trofeus a tots els pilots participants a la prova de trial d’Esplugues de Llobregat entre cares de satisfacció i molts somriures.

La pròxima prova de la Copa Catalana de Trial de Nens tindrà lloc el proper 14 de juny a Santa Margarida de Montbui.

image image image image

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.