Esplugues s'adhereix a l'apagada lumínica 'L'Hora del Planeta'

L’Ajuntament d’Esplugues s’ha adherit un any més a L’Hora del Planeta amb l’apagada, dissabte 28 de març, durant una hora (entre les 20.30 i les 21.30 hores) de la il·luminació d’alguns dels principals edificis i monuments de la ciutat.

L’Hora del Planeta és una campanya d’àmbit mundial organitzada per l’Associació per a la Defensa de la Natura-World Wildlife Fund (WWF), que té com a objectiu conscienciar sobre el problema del canvi climàtic i els impactes que ja està produint sobre el planeta.

Per contribuir a aquesta causa, s’enfosquiran els monuments Ciutat d’Obertura, Alba, Homenatge a Baix Llobregat, Blas Infante, i Porta Llibertatis, les escultures de la plaça Sant Lluís Gonzaga, de la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues i dels jardins de Pons i Termes i les façanes de la Casa de la Vila, Can Tinturé i Vil·la Pepita, entre d’altres.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.