#Esplugues aprova un increment de l'1% de l'impost de béns immobles 

És el primer augment en els últims quatre anys i servirà per mantenir els serveis i els programes de l’àmbit social durant el 2016.

[El Periódico] El ple de l’Ajuntament d’Esplugues aprova la modificació de l’impost sobre béns immobles (IBI) per a l’any que ve, que suposa un increment de l’1%. Han votat a favor d’aquest augment el PSC, CiU i ERC, mentre que Ciutadans, la CUP, Canviem Esplugues i la regidora no adscrita Laura Benito hi han votat en contra, i el PP i ICV s’han abstingut.

Esplugues és una de les ciutats on s’aplicarà els coeficients d’actualització que aprovi la llei de pressupostos generals de l’Estat per al 2016. El coeficient que correspondrà aplicar als valors cadastrals, de conformitat amb el projecte de llei de pressupostos generals de l’Estat, és el de l’1,10 ja que el 1997 van entrar en vigor els valors cadastrals, fruit de l’última revisió.

Seguir llegint…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.