ERC esdevé la tercera força a l’Ajuntament d’#Esplugues. @ERC_espluguesEsquerra obté dos regidors al consistori espluguí amb més del doble de vots respecte a les eleccions del 2011. Oriol Torras i Herminia Villena seran els representants republicans a l’Ajuntament d’Esplugues els propers quatre anys. 

[ERC Esplugues] Esquerra Republicana ha obtingut els millors resultats a Esplugues des de la recuperació de la democràcia amb 2027 vots i 2 regidors, més del doble que fa quatre anys. Oriol Torras i Herminia Villena representaran la formació republicana els quatre anys vinents en un Ajuntament amb més diversitat política i en què el PSC ha aguantat l’embat molt bé.

Oriol Torras, en declaracions a Tele Estudi Esplugues la mateixa nit electoral, va dir que des d’ERC no es té cap intenció de pactar amb els socialistes i que la prioritat és mantenir l’entesa amb els partits de l’oposició per aconseguir que “la informació flueixi” i que el govern socialista dialogui i reti comptes. Segons Torras, “a Esquerra lluitarem perquè les coses canviïn a Esplugues”. Així, Torras va dir que ERC treballarà en els quatre eixos que porten al programa: “els valors republicans”, com la transparència i la qualitat democràtica; “la cohesió social i dels barris de tot el municipi”; “l’economia, amb l’estimulació el petit comerç i l’economia productiva”; finalment, en eficiència i sostenibilitat, “no només en matèria de medi ambient, sinó d’estalvi de recursos econòmics i de gestió del temps, perquè a Esplugues és molt difícil obrir negocis”.

D’altra banda, pel que fa a l’eix nacional, segons Torras “Esquerra proposarem que Esplugues entri a l’Associació de Municipis per la Independència, arran del compromís signat amb l’ANC, que també ens compromet a prioritzar l’entesa amb els partits independentistes”. En aquest sentit, Torras ha afirmat que Esquerra no té cap intenció de pactar amb el PSC. Torras també ha valorat positivament que els partits que donen suport a la independència hagin pujat respecte a fa quatre anys, i ha felicitat especialment l’entrada de la CUP. Torras també ha felicitat Canviem Esplugues, que entren per primer cop a l’Ajuntament.

Les prioritats d’Esquerra seran desencallar el tema dels mercats municipals, instal·lats en carpes provisionals des de fa dos mandats, i encarregar una auditoria externa per aclarir l’estat dels comptes de l’Ajuntament, que han estat poc clars durant les àmplies majories del PSC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.