Enric Alsinet: La Gestació cultural i aplicació del decret de Nova Planta. #esplugues

Dijous tenim una interessant xerrada de l’Enric Alsinet sobre La Gestació cultural i aplicació del decret de Nova Planta. Fins ara havíem aanalitzat les conseqüències del Decret, ara l’Enric en explicarà que no es trata d’una acció improvisada sinó que respon a una estrategia i a un pensament que parteix de la base que Catalunya ha de ser sotmesa i dominada perquè una Catalunya lliure no és compatible amb la seva concepció d’Espanya. La reflexió és útil  per entendre també la situació actual.
Aprofitant que el  4 de juny és el Dia de l’Associacionisme Cultural farem una exposició de cartells de les nostres xerrades.

El lloc, com sempre, el Casal Robert Brillas i l’hora, les 19.30. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.