El setè festival CanviRock recollirà queviures per al banc d'aliments d'#Esplugues 

Dissabte, 13 de juny, en el marc de la Festa Major de Can Vidalet.

[Ajuntament] Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Can Vidalet, el festival CanviRock, que organitzen Gent Constructiva i l’Associació de Veïns de Can Vidalet, torna a la plaça Blas Infante i, per setè any consecutiu, amb una finalitat solidària: en aquest cas, recollir queviures per al banc d’aliments d’Esplugues.

Dissabte, 13 de juny, a partir de les 19 hores, se succeiran les actuacions a la plaça, gratuïtes i obertes a tot el públic, per animar la ciutadania a contribuir amb les seves aportacions a pal·liar les necessitats del banc d’aliments, que coordinen Càritas, Creu Roja i Associació Cristiana Vida, en col·laboració amb l’Ajuntament. Des de l’organització han recordat que «els aliments en conserva són actualment els més demandats» i que «aquesta recollida és, fins i tot, més important que la de Nadal, ja que per aquestes dates el banc d’aliments rep menys suport». La recollida d’aliments es desenvoluparà entre les 16 i les 21 hores.

El festival comptarà amb les actuacions de Kutxi Romero (cantant de Marea), Luter, Malos Tragos, Puerta 104 i Héroes de Leyenda (grup tribut a Héroes del Silencio).
image

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.