Menú Cerrar

EL REGIDOR ALBERT COMELLAS ÉS ESCOLLIT PROPER “CAP DE LLISTA” PER L’ASSEMBLEA DE MILITANTS DE CDC D’ESPLUGUES

20130705-135946.jpg

Amb la sala de reunions plena a vessar i militants dempeus a fora, el president de CDC d’Esplugues, Santi Siquier, va donar la benvinguda als assistents, amb els presidents del Baix Llobregat i de Barcelona Comarques al capdavant. Va repassar el camí fet pel procés de renovació encetat al desembre, on els militants van poder postular-se com a “cap de llista”. El Comitè Executiu Local proposà l’Albert a l’assemblea de militants.

El recompte de vots a l’urna va nomenar l’Albert com a “Cap de llista” per amplíssima majoria de vots afirmatius. Aquest va agrair la confiança atorgada referint-se als reptes que cal afrontar per superar la difícil situació considerant les capacitats i actius col·lectius dels catalans.

Pep Llop, president comarcal, va agrair la tasca de Roger Pons, que assumí el lideratge del grup municipal el 2005 i va felicitar l’Albert.

Nascut a Madrid el 1970, on va treballar al negoci familiar i estudiar la carrera d’enginyer naval, ha viscut també a Newcastle (Anglaterra), Oslo (Noruega), Cádiz i Bilbao. Vingué a viure a Finestrelles el 1999 per ampliació d’estudis en direcció i administració d’empreses i des del 2004 viu al barri Centre. El mar i la muntanya són els seus àmbits d’esport i estima de la natura com a navegant i excursionista.
Des del 2011 l’Albert és el vostre regidor de CiU a càrrec dels serveis generals i els assumptes econòmics, és un dels representants de l’Ajuntament al patronat de la Fundació PROA i al consell escolar de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Esplugues.

Font: CIU