Menú Cerrar

Conferència: «Les bases de la competitivitat del futur”

image

CONFERÈNCIA “Les bases de la competitivitat del futur”, tindrà lloc el dimarts 5 de juliol, a les 19 hores, a l’Espai Baronda (c/ de la Riba, 36), a càrrec del sr. Joan Majó, doctor en enginyeria industrial.

Joan Majó ha estat alcalde de Mataró, ministre d’Indústria i Energia i alt càrrec de la Comissió Europea. També ha estat fundador i president de diverses empreses privades. Va presidir el Comitè per a l’avaluació de la política europea de recerca i d’innovació i la Comissió promotora del Sincrotró ALBA. Ha estat president de la societat BCN [email protected] i director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Actualment és vicepresident de la Fundació Jaume Bofill, president del Cercle pel Coneixement i de la Fundació Ernest Lluch.

En aquesta conferència el sr. Majó tractarà sobre els aspectes de la crisi a Catalunya i la dimensió econòmica amb molts trets comuns als països de la resta d’Europa. S’examinaran les bases de la competitivitat de les nostres economies dels anys 60 a 80 del segle XX i oferirà algunes línies de futur per guanyar en competitivitat.

Aquesta sessió, s’emmarca dins del cicle de conferències de temes d’actualitat empresarial que, per quart any consecutiu, oferim als agents econòmics i socials de la ciutat.

Podeu confirmar la vostra assistència trucant al telèfon 93 372 04 16 (ext. 1639), o bé enviant un correu a [email protected]  o [email protected]