El proper 14 de maig tindrà lloc un nou concert solidari per recollir fons en favor de la nostra entitat. L’acte, organitzat pel grup Porfinviernes, es farà a la coneguda sala Luz de Gas de Barcelona (C. Muntaner, 246) a les 21 hores. El preu de l’entrada és de només 15 euros.

Els fons recaptats es destinaran a impulsar el programa de salut bucodental realitzat per l’Associació ADADI amb qui Finestrelles va signar un conveni de col·laboració el passat mes de gener per desenvolupar un pla de prevenció i promoció d’hàbits saludables.

El grup Porfinviernes (PFV), format per nou components, col·labora  en causes solidàries i amb finalitats socials des de fa anys. El seu repertori consta de versions de cançons conegudes d’artistes nacionals i estrangers de diversos gèneres: pop, rock, soul, blues, reagge..

Ja podeu reservar la vostra entrada trucant al 93 371 34 41 o les podeu adquirir directament a la Fundació. També hi ha una “Fila 0″ (Compte bancari: 2100-0555-34-0202162137).

Un cop més, comptem amb la vostra col·laboració i esperem compartir amb vosaltres una gran nit de festa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.