@CiUesplugues: Comerç intel.liGENT. #esplugues #comerç @Ajesplugues @EspluguesCom

La GENT jove mereix una atenció especial perquè la política urbanística especulativa del PSC els està expulsant d’Esplugues. Així restem amb els índex d’envelliment i sobre-envelliment més alts de la comarca.

En canvi el comerç local dóna la primera oportunitat als que comencen la seva vida laboral o la compatibilitzen amb els estudis. És un tema cabdal, de futur i amb futur.

I els joves han de tenir l’oportunitat de prendre les seves decisions amb prou informació, en un món nou amb més col•laboració i menys competició entre les persones.

Però a Esplugues aquesta informació se’ns escamoteja, perquè l’actual equip de govern oculta informació a les entitats afectades sobre el futur centre comercial de Ca n’Oliveres o desenvolupa actuacions en el àmbit de comerç a la seva esquena, sense consensuar el rumb ni la implicació de les parts, com la futura APP per a telèfons mòbils.

Si voleu, Esplugues tindrà ben aviat un Consell del Comerç i la Indústria on aquests temes es debatran obertament.

El meu mòbil és 670 890 438 i estic a la vostra disposició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.