Benvolgut, benvolguda;

Ens adrecem a la vostra entitat per convidar-vos al nostre assaig especial del properdivendres 15 de maig, que tindrà lloc a les 21hores a la Nau (carrer Àngel Guimerà, 191). Aquest assaig és molt important perquè volem portar a plaça diumenge vinent, 17 de maig, el 4de8 més matiner de la nostra història.

És per això que us demanem que feu arribar als vostres associats que, en cas que vulguin i puguin, vinguin a donar-nos un cop de mà divendres per tancar amb més seguretat les nostres pinyes i, si ho trobessin escaient, ens acompanyessin a la diada de diumenge, a les 12 hores al carrer de Blai del Poble-sec (Barcelona).

En acabat l’assaig obrirem la Closca, el nostre local social, on us convidarem a un entrepà i una beguda.

Teniu més informació sobre l’assaig a l’esdeveniment de Facebook que hem creat i en aquesta pàgina web: http://www.cargolins.cat/content/maig-de-vuit

La vostra presència és importantíssima per nosaltres.

Cordialment,

Colla de Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.