ACTE BENÈFIC A FAVOR DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL: "NOMÉS PER A UNS QUANTS?" #Esplugues

IMG_1423.PNG
Concert d’òpera i música simfònica creat per Marcel Gorgori

La Fundació Finestrelles, dedicada a treballar per la discapacitat intel·lectual, celebra el proper 4 de novembre el seu acte benèfic anual que tindrà lloc a la Sala Barts de Barcelona.

En aquesta edició, l’espectacle té un títol ben suggerent: «Només per a uns quants?», un concert ideat i conduït pel reconegut periodista i comunicador Marcel Gorgori que vol posar de manifest que l’òpera és present a la nostra vida quotidiana del que podríem pensar.

Segons Gorgori «el concert mira de respondre la pregunta que el titula assegurant que no, que no és cert que l’òpera hagi d’anar adreçada només a uns quants privilegiats que estan capacitats per entendre-la.»

Una vegada més, Marcel Gorgori proposa un concert original i lúdic per satisfer alhora l’interès dels grans amants de l’òpera i dels que no ho són tant, però tenen ganes de deixar-se guiar cap a aquest món d’emocions. Durant l’espectacle gaudirem d’una orquestra d’una quarantena de músics, d’un cor format per trenta-cinc cantants i de quatre solistes que interpretaran peces de Bizet, Belleni, Puccini, Verdi i Händel dirigits pel mestre Daniel Antolí.

SOLISTES:

TONI MARSOL, baríton
Nascut a Cervera, culmina la formació obtenint el Premi d´Honor en el Conservatori Superior de Música del Liceu. La seva activitat concertística l´ha portat a actuar per tot l´Estat espanyol i per la majoria de països europeus, destacant en òperes com La Flauta Màgica, Gianni Schicchi, La Bohème, Carmen, o La Traviata, entre d´altres.

SARA BLANCH, soprano
Premi d’Honor en els estudis de Grau Professional de Cant, premiada en el concurs de l’ACPC i 1er premi en diversos concursos de cant, va ser seleccionada per l’Accademia Rossiniana, i va fer a Itàlia el seu debut operístic. Aquest any ha debutat amb gran èxit el rol de La reina de la nit (Flauta Màgica de Mozart).

JOSEP FADÓ, tenor
Debuta el 1999 amb Manrico, Il Trovatore. Ha protagonitzat òperes com: Norma, Aida, Pagliacci, Carmen, La forza del destino, Nabucco, Un ballo in maschera… a teatres d’Espanya, Europa i Sudamèrica. Habitual en les programacions del Teatre del Liceu, Teatro Real, Campoamor a Oviedo i altres.

MARIBEL ORTEGA, soprano
Estudia amb E. Tarrés al Conservatori del Liceu. Ha interpretat Norma, Abigaille (Nabucco), L. Macbeth, Amelia (Ballo in maschera), S. Angelica, Tosca, Turandot, Bohème, entre altres. El 2013 debutà a l’Scala amb Macbeth, i aquest 2014 al Liceu, amb una de les valquíries, a La Valquíria.

IMG_1419.PNG

IMG_1420-0.PNG

IMG_1421-0.PNG

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.