Menú Cerrar

La UBE alertem sobre el risc de les ‘grans campanyes comercials’ forànies que, no havent obtingut llicència, empaperen els nostres carrers. #esplugues @Ajesplugues @gencat

La UBE duem a terme un seguiment de la publicitat que apareix als nostres carrers. 

Als pilons informatius, així com a les valles publicitàries, hi diu «Espai reservat a les entitats«. L’ordenança vigent regla que tota empresa que s’hi anuncia hagi hagut d’obtenir una llicència d’activitat publicitària.

Aquests dies podem trobar als nostres carrers una campanya publicitaria d’una fira forània de tipus Outlet que ha empaperat moltíssimes valles i pilons publicitaris de la ciutat i, fins i tot, s’han permés fixar plafons publicitaris rígids al mobiliari urbà, també a zones protegides d’Àmbit I i II (Els més protegits).

Havent considerat que aquesta és una campanya nociva pel comerç local, la UBE hem gestionat accions consultives, via la policia local, amb les quals hem sabut que la campanya no ha obtingut llicència per tal dur a terme tal activitat. A conseqüència hem iniciat també el tràmits necessaris per retirar la publicitat, i per a que l’administració estudiï possibles sancions.

Els deixem algunes imatges: