Menú Cerrar

César Romero, extinent d’alcalde socialista d’Esplugues: “ERC és avui l’aposta segura perquè Catalunya disposi d’un estat propi”. @ERC_Esplugues @PSCesplugues # Esplugues 

 
L’exregidor del PSC va deixar l’Ajuntament d’Esplugues el 2007 i no ha estat fins aquest any que no ha deixat el partit per donar suport a Esquerra com a “pal de paller de l’esquerra” en l’actual procés sobiranista.

[ERC Esplugues]  César Romero, antic tinent d’alcalde pel PSC a Esplugues, ha donat suport explícit a la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals d’Esplugues. Malgrat que no ha pogut formar part de la llista electoral, l’antic militant socialista ha declarat que “la via federalista, que hem defensat molts durant molt de temps, és morta” i que, “per sortir de l’atzucac en què ens trobem, molts hem arribat a la conclusió que l’única sortida viable per als catalans és tenir un estat propi”.

Per aquesta raó, Romero ha afirmat que “ERC suposa ara per ara l’aposta segura per la justícia social i l’honestedat en una Catalunya amb totes les eines per garantir el seu propi futur”. Romero ha afegit que “les eleccions municipals seran el primer pas per assolir la majoria social per l’estat propi per a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre”.

César Romero, que s’ha mantingut apartat de la política activa des que va abandonar el Consistori, ha donat suport a la candidatura d’ERC d’Esplugues en el vídeo de campanya del partit i en ‘El Torrent’, el butlletí local dels republicans. Romero és actualment funcionari de la Generalitat de Catalunya.