20130313-081216.jpg

El portaveu del grup municipal de CiU a Esplugues de Llobregat Roger Pons ha dirigit una carta a la Consellera Irene Rigau per traslladar el malestar que s’ha generat a la ciutat arran de la decisió de la conselleria d’Ensenyament de reduïr dues línies de P3 per la previsible caiguda de la natalitat.

Roger Pons a la missiva posa en coneixement de la consellera del Govern català el malestar que s’ha generat entre les famílies de la ciutat afectades per la decisió de valorar la reducció de línies que s’ha fet des del departament.

Per últim, Pons indica en la seva carta que “sent plenament conscients de l’escassetat de recursos econòmics disponibles, us vull demanar que en la mesura del possible intenteu cobrir totes les necessitats de places que es puguin presentar al final d’aquest procés d’inscripció”.

CIU Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.