Menú Cerrar

@Ubesplugues i @PimecComerc ens ens reunim amb Josep Maria Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat amb motiu de la possible reactivació del Pla Caufec

Directius de la Unió de Botiguers, i PIMEC Comerç hem volgut informar-nos sobre la possible reactivació de la contrucció de Centre Comercial de Can Oliveres, inclós al popularment conegut antic Pla Caufec.

Aquest matí El President Iban Salvador i la Tresorera Sara Olmos hem participat amb el President de PIMEC Comerç Alex Gonyi i al President del Consell Comarcal del Baix Llobregat Antonio Boza a la reunió amb el Director General de Comerç de Catalunya Josep Maria Recasens, per tal d’obtenir informació fiable sobre l’actual estat del projecte.

El canvi de propietaris del terreny i l’anunci de ractivació aparegut als mitjams de comunicació ha despertat l’interés dels comerciants d’Esplugues i la comarca.

Ambdós entitats, UBE i PIMEC Comerç, col.laborarem fent el seguiment i participant en els previsibles futurs processos negociadors amb administracions i els promotors.

Nota: Els deixem el correu [email protected] per atendre qualsevol assumpte relacionat.