@Ubesplugues i @PimecComerc ens ens reunim amb Josep Maria Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat amb motiu de la possible reactivació del Pla Caufec

image

Directius de la Unió de Botiguers, i PIMEC Comerç hem volgut informar-nos sobre la possible reactivació de la contrucció de Centre Comercial de Can Oliveres, inclós al popularment conegut antic Pla Caufec.

Aquest matí El President Iban Salvador i la Tresorera Sara Olmos hem participat amb el President de PIMEC Comerç Alex Gonyi i al President del Consell Comarcal del Baix Llobregat Antonio Boza a la reunió amb el Director General de Comerç de Catalunya Josep Maria Recasens, per tal d’obtenir informació fiable sobre l’actual estat del projecte.

El canvi de propietaris del terreny i l’anunci de ractivació aparegut als mitjams de comunicació ha despertat l’interés dels comerciants d’Esplugues i la comarca.

Ambdós entitats, UBE i PIMEC Comerç, col.laborarem fent el seguiment i participant en els previsibles futurs processos negociadors amb administracions i els promotors.

Nota: Els deixem el correu contacte@ube.cat per atendre qualsevol assumpte relacionat.