Menú Cerrar

@UBEsplugues felicitem els cossos de seguretat d’#Esplugues per les bones dades presentades avui al #ConselldeSeguretat, agraïm el reforç de presència policial a la Plaça de la Bóbila, i demanem mà dura amb les campanyes publicitàries massives que inutilitzen les valles publicitàries destinades a les entitats.

El President @IbanSalvador ha agraït la progressió de bons resultats durant cinc anys consecutius als cossos de seguretat d’Esplugues; Policia Local, Mossos i Policia Nacional.

El President ha agraït a la Policia Local, al Regidor de Comerç i Seguretat Javier Giménez, i al Tinent d’Alcaldia Albert Comellas la col.laboració per sancionar la fira de tipus outlet que ha invaït els espais publicitaris destinats a les entitats d’Esplugues per segon any consecutiu.

La UBE, l’AAV i el El Mercat Municipal de Can Vidalet coincidim a celebrar el reforç en materia de seguretat que ens ha presentat la policia local.

La UBE ens sumem a la proposta de l’AVV de Can Clota per contribuïr a donar a conéixer la nova APP de Seguretat d’Esplugues.