Menú Cerrar

#TothomFaEsplugues! @Ciuesplugues #esplugues

 
[Albert Comellas, CiU Esplugues] En Santi Siquier i jo, com a regidors de la llista de CiU Esplugues, agraïm la confiança que els veïns ens heu atorgat. Treballem perquè l’ajuntament sigui més eficient, just i transparent en l’ús dels recursos públics.

Perquè l’economia productiva senti l’escalf de l’ajuntament en un consell de comerç i la indústria representatiu i dinàmic. Vetllarem perquè les inversions d’aquest mandat es programin en el temps i s’acordin amb els agents socials. Tractant doncs el futur dels mercats, l’urbanisme comercial i les inversions als polígons industrials.

Invertint socialment perquè la gent gran rebi el millor tracte al seu domicili. Perquè la gent jove continuï a Esplugues, s’hi quedi a viure i no hagi de marxar per l’especulació urbanística. Perquè famílies que tenen menester del banc d’aliments puguin també adquirir aliments frescos al comerç local amb un programa de targetes moneder.

Perquè la informació arribi en temps a entitats i veïns, escoltant-los abans de prendre decisions. És fonamental ser exemplars en el bon govern de l’ajuntament.