Menú Cerrar

S’obre el període d’inscripció a la 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu

20130421-212632.jpg

Ja hi ha data per a la tercera edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu. El 26 de maig, a partir de les deu del matí, la plaça Catalunya serà punt d’inici i meta de les tres proves habituals: la Minicursa (850 m), la Cursa de promoció (1.200 m) i la Cursa popular, que enguany tindrà un recorregut de 5 km (en lloc dels 10 de les edicions anteriors) per fomentar la participació de tota la ciutadania.

Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari –que serveix per recaptar fons per al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu– ja poden formalitzar la seva inscripció per Internet, a través de l’enllaç següent: Inscripcions.

També és possible apuntar-s’hi al CEM La Plana (plaça Catalunya, s/n. De dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h) i al CEM Les Moreres (plaça Les Moreres s/n. De dilluns a divendres, de 17 a 22 h; dissabtes, de 9 a 20; i diumenges, de 9 a 13 h).

El preu de la inscripció a la Cursa popular és de 9 euros, per a propietaris del xip groc, i 10 per als corredors que no disposin de xip. La resta de categories tenen un preu de 3 euros.

Us podeu descarregar el full d’inscripció fent clic aquí.

D’una altra banda, les persones que vulguin ajudar en l’organització de la cursa com a voluntariat poden fer-ho apuntant-se a la pàgina web www.cursasolidariaesplugues.cat o trucant al telèfon gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues 900 300 082.

Font: Ajuntament